• Yardım Projem: İstanbul M-2026-TOG-Adımlarımız Gençlerle Büyüyor, Etkisi Türkiye'ye Yayılıyor
  • Ulaştığım Bağışçı Sayısı: 0
  • Ulaştığım Bağış Tutarı: 0 TL
  • Beraber Koştuğum Takımlarım: Tam Zamanlı Gönüllüler (kaptan)
  • Kampanya Sayfamı Paylaş:
  • Kampanya Koşucu Kodum: CC153673

0 /1.000 TL

Kampanya Hedefim

16.430 /3.000.000 TL

Toplum Gönüllüleri Vakfı Projesi Hedefi

Neden Koşuyorum

Merhabalar,

Bir gencin kendini geliştirmesi, fikirlerini hayata geçirmesi ve yaşadığı topluma katkı sunması için desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle 1 Kasım’da 48. İstanbul Maratonu’nda Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) için koşuyorum.

TOG, 73 şehirde gençlerin bir araya gelmesine, gönüllülük çalışmaları yürütmesine ve toplumsal sorunlara yönelik sosyal sorumluluk projeleri geliştirmesine alan açıyor. Gençlerin eğitimlerini, saha çalışmalarını ve ürettikleri projeleri desteklemek için ben de bu maratonda adımlarımı atıyorum.

Senin desteğinle daha fazla gencin kendini geliştirmesine, fikirlerini hayata geçirmesine ve toplumsal değişime katkıda bulunmasına destek olabiliriz.

Sen de kampanyama bağış yaparak bu dayanışmanın bir parçası olmak istersen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsin:

Gençlerin gücüne birlikte güç katalım!

Kampanyamı Destekle

Toplum Gönüllüleri Vakfı

Toplum Gönüllüsü gençler, 24 yıldır hayvan haklarından ekolojiye, kültür-sanattan eğitime 15 farklı temada projeler geliştiriyor ve değişimi yerelden başlatıyor. TOG, gençleri eğitimlerle güçlendirerek çözüm üretmelerine, harekete geçmelerine ve toplumsal faydayı büyütmelerine alan açıyor.

1 Toplum Gönüllüsü gencin sosyal sorumluluk projesinde yer alması için gerekli bedel: 3.500 TL

Eğer Ebru Türkmen isen, şifren ile bu sayfaya giriş yaparsan seni desteklemek için bağış yapanların isimlerini görebilirsin. (Bu liste kişiye özeldir ve sadece kampanyayı açan gönüllü koşucu bu listeyi görebilir.)