• Yardım Projem: İstanbul M-2026-YÖRET Vakfı-Barışçıl Adımlar Şiddetsiz Toplum
  • Ulaştığım Bağışçı Sayısı: 0
  • Ulaştığım Bağış Tutarı: 0 TL
  • Kampanya Sayfamı Paylaş:
  • Kampanya Koşucu Kodum: CC148270

0 /20.000 TL

Kampanya Hedefim

0 /675.000 TL

YÖRET Toplumsal Gelişim ve Eğitim Vakfı Projesi Hedefi

Neden Koşuyorum

1 Kasım’da İstanbul Maratonu’nda YÖRET Vakfı için koşuyorum. YÖRET; çocukların, gençlerin, ailelerin ve eğitimcilerin daha sağlıklı, güvenli ve destekleyici ilişkiler kurabilmeleri için çalışan, barışçıl iletişimi ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan bir vakıf.

Ben de yıllardır çocuklar, aileler ve okullarla; özellikle akran zorbalığının önlenmesi, sağlıklı sınırlar ve barışçıl iletişim üzerine çalışıyorum. Bu nedenle bu koşu benim için yalnızca bir maraton değil; çocukların kendilerini daha güvende hissettiği, zorbalığın karşısında sessiz kalınmadığı ve ilişkilerde şiddetin değil iletişimin güçlendiği bir gelecek için atılan bir adım.

YÖRET Toplumsal Gelişim ve Eğitim Vakfı

YÖRET Vakfı 54 yıldır Türkiye genelinde  2’şer saatlik 4 modülden oluşan Aile içi Şiddetsiz İletişim Atölyeleri ile çocukları ve gençleri şiddete, zorbalığa karşı koruma hedefiyle önleyici çalışmalar kapsamında bilinçlendirme atölyeleri yapmaya devam ediyor.

1 kişinin çocuk hakları, şiddet türleri ve zorbalıkla mücadele eğitimi bedeli: 1.500 TL

Eğer AYBEN ERTEM isen, şifren ile bu sayfaya giriş yaparsan seni desteklemek için bağış yapanların isimlerini görebilirsin. (Bu liste kişiye özeldir ve sadece kampanyayı açan gönüllü koşucu bu listeyi görebilir.)