*AÇEV Baba Destek Programı'nı destekleyerek daha çok babanın çocuklarıyla güçlü bağlar kurmasına katkıda bulunmak ister misiniz?*
Her çocuk, erken yaşlardan itibaren kendisine vakit ayıran, onu dinleyen, anlayan ve sevgisini hissettiren bir babayla büyümeyi hak eder. Bir babanın ilgisi, şefkati ve güven veren varlığı, çocuğun hayatında büyük bir fark yaratabilir.
Ben de babaların çocuklarıyla kurdukları bağı güçlendiren eğitim çalışmalarına katkıda bulunmak için 1 Kasım’da düzenlenecek 48. İstanbul Maratonu’nda, “İlk İş Babalık!” diyerek AÇEV için koşacağım.
Siz de bu anlamlı yolculukta bana eşlik edebilir ve Baba Destek Programı’nın daha fazla babaya ulaşmasına destek olabilirsiniz.
Yapacağınız her bağış, maratonda atacağım adımlara güç katarken çocukların ve babaların hayatında bir değişim yaratacak.
1996 yılından bu yana yürüttüğümüz Baba Destek Programı’yla babaların, çocuklarının bakımında, gelişiminde aktif sorumluluk almasını destekliyoruz. Babalara çocuğun sosyal, duygusal, bedensel ve zihinsel gelişimine yönelik 13 hafta süren Baba Destek Grupları açıyoruz.
1 babanın 1 programı tamamlama maliyeti: 10.500TL
Eğer Nalan Yalçın isen, şifren ile bu sayfaya giriş yaparsan seni desteklemek için bağış yapanların isimlerini görebilirsin. (Bu liste kişiye özeldir ve sadece kampanyayı açan gönüllü koşucu bu listeyi görebilir.)