Her çocuğun hayatında ilgili, sevgi dolu ve sorumluluk alan bir babanın varlığının büyük bir fark yaratacağına inanıyorum.
Bu nedenle AÇEV’in İlk İş Babalık projesine destek olmak, babaların çocuklarının gelişiminde daha aktif rol almalarına katkı sağlamak ve bu konuda farkındalık oluşturmak için koşuyorum.
Attığım her adımın çocukların daha eşit, sevgi dolu ve destekleyici bir aile ortamında büyümesine katkı sağlamasını diliyorum.
Ben adımlarımı bu değişim için atıyorum. Siz de bağışlarınızla bu iyiliğe ortak olabilirsiniz! 💙
1996 yılından bu yana yürüttüğümüz Baba Destek Programı’yla babaların, çocuklarının bakımında, gelişiminde aktif sorumluluk almasını destekliyoruz. Babalara çocuğun sosyal, duygusal, bedensel ve zihinsel gelişimine yönelik 13 hafta süren Baba Destek Grupları açıyoruz.
1 babanın 1 programı tamamlama maliyeti: 10.500TL
Eğer Neslihan Ekinci isen, şifren ile bu sayfaya giriş yaparsan seni desteklemek için bağış yapanların isimlerini görebilirsin. (Bu liste kişiye özeldir ve sadece kampanyayı açan gönüllü koşucu bu listeyi görebilir.)