İyilik için koşuyoruz! 🏃♀️🏃♂️ Nurus olarak İstanbul Koşusu’nda TSÇV için bir araya geliyor, çocukların geleceğine destek olmak için adımlarımızı iyiliğe dönüştürüyoruz. Her adımımız daha güzel bir gelecek için. 💚
Erken müdahale, 0-3 yaş arası engelli olma riski taşıyan bebekler için kritik öneme sahiptir. Bu programla, riskli bebeklere gelişim takibi, özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetlerini sunarak ilk adımlarına, ilk kelimelerine ve bağımsız bir geleceğe güçlü adımlarla ilerlemelerine destek oluyoruz.
1 bebeğin Erken Müdahale Programından yararlanabilmesi için gereken destek miktarı: 20.000 TL
Eğer Tuğçe Sapanatan isen, şifren ile bu sayfaya giriş yaparsan seni desteklemek için bağış yapanların isimlerini görebilirsin. (Bu liste kişiye özeldir ve sadece kampanyayı açan gönüllü koşucu bu listeyi görebilir.)