Neden Koşuyorum
Koç Topluluğu Spor Kulübü olarak 48. İstanbul Maratonu’nda TEV Mustafa V. Koç Burs Fonu adına koşuyoruz.
Gençlerin eğitim yolculuklarına destek olmak ve geleceklerine katkı sağlamak için bu yıl da adımlarımızı iyilik için atıyoruz. İstanbul Maratonu’nda attığımız her adımla daha fazla gencin eğitimine destek olmayı hedefliyoruz.
Sen de kampanyamıza destek olarak bu yolculuğun bir parçası olabilirsin.
Her yıl binlerce üniversite öğrencisi en temel ihtiyaçlarını karşılayamadığı için kazandığı üniversiteyi bırakmak zorunda kalıyor. Siz de TEV Eğitim Destekçisi olun, adımlarınızla başarılı ve imkanları sınırlı üniversiteli gençlere burs desteği sağlayın.
1 üniversite öğrencisinin 1 yıllık eğitim burs bedeli: 72.000 TL
Eğer Eda Nur Savaşkan isen, şifren ile bu sayfaya giriş yaparsan seni desteklemek için bağış yapanların isimlerini görebilirsin. (Bu liste kişiye özeldir ve sadece kampanyayı açan gönüllü koşucu bu listeyi görebilir.)