Bu maratonda KAÇUV’un “Umutlu Kartlar” projesi için koşuyorum çünkü çocukların geleceği her şeyden önemli. Kanserle mücadele eden çocuklara umut olmak, onların tedavi sürecine bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek istiyorum. Proje sayesinde onların hayatına bir dokunuş yapabileceğimizi bilmek bana güç veriyor. Her adımda onların yanında olduğumu hissetmek ve bu güzel çocukların hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlamak için koşuyorum.
Kanser tedavisi gören çocuk ve ailesinin sosyo-ekonomik olarak desteklenmesi amacıyla temel hijyen ve gıda ihtiyaçlarını karşılayarak tıbbi tedavi sürecine odaklanmalarını sağlamak için düzenli olarak alışveriş kartları göndermekteyiz.
Bir ailenin bir yıllık Umutlu Kart desteği 10.800 TL'dir.
Eğer Bora Kadir Doğan isen, şifren ile bu sayfaya giriş yaparsan seni desteklemek için bağış yapanların isimlerini görebilirsin. (Bu liste kişiye özeldir ve sadece kampanyayı açan gönüllü koşucu bu listeyi görebilir.)