• Yardım Projem: İstanbul M-2024-Maya Vakfı-Haydi Çocuklar İçin KoşMAYA
  • Ulaştığım Bağışçı Sayısı: 14
  • Ulaştığım Bağış Tutarı: 5.900 TL
  • Beraber Koştuğum Takımlarım: IKEA Türkiye
  • Kampanya Sayfamı Paylaş:

    http://ipk.adimadim.org/kampanya/CC124594
  • Kampanya Koşucu Kodum: CC124594

5.900 /3.000 TL

Kampanya Hedefim

670.960 /345.500 TL

Maya Vakfı Projesi Hedefi

Neden Koşuyorum

Sevgili Arkadaşım,

Maya Vakfı için iyilik peşinde koşuyorum!

Çünkü yaşanan olumsuzluklardan şikayetçi olmak yerine, elimden geldiğince sorunu çözmeye çalışanları desteklemeyi, adımlarımla tanıdıklarımı harekete geçirmeyi tercih ediyorum. Biliyorum ki bir konudaki farkındalık arttıkça, çözüm de o kadar kolaylaşacak.
İşte bu nedenle, 3 Kasım 2024 günü İstanbul M-2024-Maya Vakfı-Haydi Çocuklar İçin KoşMAYA projesi için İyilik Peşinde Koşarak, adımlarıma anlam katacağım. Koşumu desteklersen beni çok mutlu edersin.
1 çocuğun ruh sağlığı ve psikososyal destek hizmetlerinden faydalanma maliyeti 34.550 TL' dir.

Bağış yapmak çok kolay.

Kampanya için hazırladığım sayfamda şu anda kaç kişinin beni desteklediğini, hedefime ne kadar yaklaştığımı görebilir ve istersen sen de bağış yapabilirsin.

Maya Vakfı

Maya Vakfı olarak Balat Çocuk ve Gençlik Merkezimizde doğal afet, aile kaybı, göç gibi sebeplerle travmaya maruz kalmış dezavantajlı çocuklara sanat terapisi yöntemleriyle psikososyal destek hizmeti sunuyoruz.

1 çocuğun ruh sağlığı ve psikososyal destek hizmetlerinden faydalanma maliyeti 34.550 TL' dir.

Eğer Gülşah Tuncer isen, şifren ile bu sayfaya giriş yaparsan seni desteklemek için bağış yapanların isimlerini görebilirsin. (Bu liste kişiye özeldir ve sadece kampanyayı açan gönüllü koşucu bu listeyi görebilir.)