Kampanyamın Etkisi
405 birey

  • Yardım Projem: İstanbul M-2024-TAMEV-Bir Öğünde Benden
  • Ulaştığım Bağışçı Sayısı: 58
  • Ulaştığım Bağış Tutarı: 40.500 TL
  • Kampanya Sayfamı Paylaş:

    http://ipk.adimadim.org/kampanya/CC123913
  • Kampanya Koşucu Kodum: CC123913

40.500 /45.000 TL

Kampanya Hedefim

142.600 /200.000 TL

Toplumsal Açlıkla Mücadele ve Eğitim Derneği Projesi Hedefi

Neden Koşuyorum

Adım Adım Koşusu ile 100.000 öğün yemek bağışlayarak, açlıkla mücadele eden bireylere ve ailelere umut olmayı hedefliyoruz. Bu kampanya, dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güçlü ifadelerinden biri olarak, gıdaya erişimi olmayanlara hayat verecek. Artık birlikte hareket etme zamanı. Adil ve sürdürülebilir bir dünya için farkındalığımızı artırmalı, her insanın en temel hakkı olan gıdaya ulaşması için mücadele etmeliyiz. Hep birlikte atacağımız bu adımlar, bir insanın hayatını değiştirebilir. Unutmayalım, gerçek değişim bizlerle başlar. Şimdi harekete geçme zamanı!

Toplumsal Açlıkla Mücadele ve Eğitim Derneği

Bir Öğün de Benden projesi yeterli ve sağlıklı beslenme imkanlarından faydalanamayan insanların bu sorununa duyarlılıkla yaklaşarak, ihtiyaç sahibi bireylere yardımcı olmayı amaçlar. Projemizde temel ilke açlığa karşı dayanışmayı öne çıkararak bir öğün yemeği paylaşma kültürünü yaygınlaştırmaktır

Projemizde yapacağınız 100 TL. yardımla bir bireyin bir öğün yemek ihtiyacı karşılanır.

Eğer Şeniz Başaran isen, şifren ile bu sayfaya giriş yaparsan seni desteklemek için bağış yapanların isimlerini görebilirsin. (Bu liste kişiye özeldir ve sadece kampanyayı açan gönüllü koşucu bu listeyi görebilir.)