• Yardım Projem: İstanbul M-2024-KAÇUV-Umutlu Kartlar
  • Ulaştığım Bağışçı Sayısı: 6
  • Ulaştığım Bağış Tutarı: 12.800 TL
  • Beraber Koştuğum Takımlarım: INVENT ANALYTICS
  • Kampanya Sayfamı Paylaş:

    http://ipk.adimadim.org/kampanya/CC120472
  • Kampanya Koşucu Kodum: CC120472

12.800 /21.600 TL

Kampanya Hedefim

4.449.014 /6.000.000 TL

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Projesi Hedefi

Neden Koşuyorum

Bu sene 3 Kasım’da, 46. İstanbul Maratonu'nda KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı) adına koşarak, kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine umut olmak istiyorum. KAÇUV, zor bir süreçten geçen bu ailelere maddi ve manevi destek sağlamak için büyük bir çaba gösteriyor. Bu koşu, onların yanında olabilmek, tedavi süreçlerinde maddi ve manevi destek sağlamak ve daha fazla çocuğun hayatına dokunabilmek adına büyük bir adım.

Sizin de bağışlarınızla sağladığınız katkıyla, hep birlikte bu çocuklara daha parlak bir gelecek sunabiliriz.

Kampanya Koşucu Kodum: CC119013
(Bankadan Havale/EFT yapmak istersen dekont açıklamasına Kampanya Koşucu Kodunu belirtmeyi unutma!)

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı

Kanser tedavisi gören çocuk ve ailesinin sosyo-ekonomik olarak desteklenmesi amacıyla temel hijyen ve gıda ihtiyaçlarını karşılayarak tıbbi tedavi sürecine odaklanmalarını sağlamak için düzenli olarak alışveriş kartları göndermekteyiz.

Bir ailenin bir yıllık Umutlu Kart desteği 10.800 TL'dir.

Eğer Deniz Taş isen, şifren ile bu sayfaya giriş yaparsan seni desteklemek için bağış yapanların isimlerini görebilirsin. (Bu liste kişiye özeldir ve sadece kampanyayı açan gönüllü koşucu bu listeyi görebilir.)