• Yardım Projem: İstanbul M-2024-Bilim Akademisi Derneği-Sen de Bilim için Koş!
  • Ulaştığım Bağışçı Sayısı: 26
  • Ulaştığım Bağış Tutarı: 35.500 TL
  • Kampanya Sayfamı Paylaş:

    http://ipk.adimadim.org/kampanya/CC119563
  • Kampanya Koşucu Kodum: CC119563

35.500 /5.000 TL

Kampanya Hedefim

272.001 /700.000 TL

Bilim Akademisi Derneği Projesi Hedefi

Neden Koşuyorum

Sizleri İstanbul Maratonu'nda 15 km koşarak, Bilim Akademisi olarak başlattığımız “Sen de Bilim için Koş!” kampanyasına katılmaya davet ediyorum. Bu kampanya, genç bilim insanlarının uluslararası bilimsel etkileşimlerini artırmak için doktora öğrencilerine burs sağlamayı amaçlıyor. Bilimsel araştırmalar, toplumların ilerlemesi ve daha iyi bir geleceğin inşa edilmesi için kritik bir öneme sahiptir. Yenilikçi çözümler, sağlık alanındaki çığır açan tedaviler, çevresel sürdürülebilirlik ve teknolojik gelişmeler, bilimsel çalışmalara dayanmaktadır. Geleceğimizin güvencesi olan bu araştırmalar, yalnızca mevcut sorunları çözmekle kalmaz, gelecekte karşılaşabileceğimiz zorluklara karşı da hazırlıklı olmamızı sağlar. Genç araştırmacılarımıza vereceğimiz destek, bilimin ışığında daha adil, sağlıklı ve sürdürülebilir bir dünya kurmanın temel taşıdır. Hep birlikte, geleceğin bilim insanlarının yolunu açmak için bu adımlara eşlik edelim. Bağışlarınızla onlara ilham verin, bilime ve geleceğe yatırım yapın.

Bilim Akademisi Derneği

Doktora öğrencilerinin araştırmalarına destek olan ve onlara yeni ufuklar açan yurtdışı bilimsel seyahatlerin ne kadar masraflı olduğunu biliyoruz. "Sen de Bilim için Koş!" projesi sağlık alanında doktora yapan daha çok öğrencinin bilimsel etkinliklere katılabilmelerini destekler.

70.000 TL bir öğrencinin yurtdışı bilimsel seyahat masrafını karşılar.

Eğer Hakan Orer isen, şifren ile bu sayfaya giriş yaparsan seni desteklemek için bağış yapanların isimlerini görebilirsin. (Bu liste kişiye özeldir ve sadece kampanyayı açan gönüllü koşucu bu listeyi görebilir.)