3 Kasım 2024’te İstanbul Maratonu’nu Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) için bağış toplamak amacıyla koşuyorum. İstanbul’da yaşayan bir kadın olarak, TÜKD’nin kadınları ve kız çocuklarını eğitim yoluyla güçlendirme ve fırsat eşitliği sağlama misyonuna inanıyorum. TÜKD, toplumsal cinsiyet eşitliğini destekliyor, kadın liderliğini teşvik ediyor ve kadınların toplumun her alanında temsil edilmesini sağlamaya çalışıyor. Bu maratonda koşarak, Türkiye genelinde kadınların ve kız çocuklarının hayatında anlamlı bir fark yaratmayı hedefliyorum.
Üniversitede öğrenim gören kız öğrencilerin eğitime erişilebilirliğinin sağlanması, mesleki ve ekonomik güç ile yaşam özgürlüğü kazandırılması; sosyal ve siyasi karar mekanizmalarında katılımlarının artmasıyla söz sahibi kılınmaları adına eğitim yaşamları boyunca burs fonu oluşturulması
Bir kız öğrencinin eğitime erişilebilirliğin sağlanması için gereken bedel 15.000 TL.dir
Eğer İrem Sezer isen, şifren ile bu sayfaya giriş yaparsan seni desteklemek için bağış yapanların isimlerini görebilirsin. (Bu liste kişiye özeldir ve sadece kampanyayı açan gönüllü koşucu bu listeyi görebilir.)