UNICEF, 6 Şubat depremlerinden etkilenen çocukların kaliteli eğitime ulaşması için bölgede çalışmaya devam ediyor.
Bölgede devam eden çalışmalarına dikkat çekmek ve etkisini büyütmek için bu sene Eker I Run'da UNICEF için bağış topluyorum.
Siz de küçük büyük demeden; yapacağınız bağışlar ile ile bölgede yaşayan çocukların ihtiyaçlarına destek olabilir; öğrenim sürecine ve gelişimine katkı sağlayabilirsiniz.
Her 2.550 TL, depremden etkilenen bir çocuğun bir eğitim döneminde kullanacağı malzemeyi sağlayacak.
Güzellikler küçük çabaların birleşmesiyle büyür...
UNICEF, 6 Şubat depremlerinden etkilenen çocukların kaliteli eğitime ulaşması için bölgede çalışıyor. Bize katıl, eğitim malzemeleri ile bölgede yaşayan çocukların öğrenim sürecine ve gelişimine katkı sağla.
Her 2.550 TL, depremden etkilenen bir çocuğun bir eğitim döneminde kullanacağı malzemeyi sağlayacak.
Eğer Aylin Yılmaz isen, şifren ile bu sayfaya giriş yaparsan seni desteklemek için bağış yapanların isimlerini görebilirsin. (Bu liste kişiye özeldir ve sadece kampanyayı açan gönüllü koşucu bu listeyi görebilir.)